8 jun 2012

THERE IS NOTHING YOU CAN'T DO


There is nothing you can't do
Carles Congost exposa a Can Palauet
Dins del projecte Rodalies 4 de Transversal


Carles Congost  exposarà a partir de divendres 8 de juny a Can Palauet dins el projecte de la Xarxa Transversal Rodalies 4. El títol de la peça presentada al certamen Rodalies és Paradigm, però la primera exposició de Carles Congost a Mataró, There is nothing you can’t do, presentarà una revisió de la seva obra.
Les peces que es veuran a Mataró, que combinen amb desinhibició diferents mitjans i suports com el vídeo, la música, el dibuix i la fotografia, s’emmarquen dins de Rodalies 4, un projecte de la Taula d’Arts Visuals del Consorci Transversal ideat per afavorir la projecció i la mobilitat dels artistes, la redistribució a tot el país de la producció d’art contemporani i el treball en Xarxa.
Carles Congost (1970) és un dels artistes contemporanis del moment; acaba d’exposar a ARCO, i la seva obra ha recorregut els espais del Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía, MUSAC, EACC de Castelló, Fundació Miró, Centre d'Art Santa Mònica, La Panera, Centro Andaluz de Arte Contemporáneo, Fundación Bilbao Arte, entre altres sales de l’Estat. A nivell internacional, destaca la seva participació al Palais de Tokyo de París, el PS1 del MoMA de Nova York i a la Biennal d’art de Venècia.
Activitats complementàries:

dimarts 12 de juny de 2012, a les 7 de la tarda
Taula rodona: Pep Dardanyà (l’artista visual i antropòleg i director de Can Xalant, Centre de creació i pensament contemporani de Mataró), Cèlia del Diego (crítica d’art, directora del Centre d’Art de Tarragona i integrant del consell de redacció d’Artiga, revista d’art i pensament contemporani) i Oriol Fontdevila (comissari independent i crític d’art. Membre de l’equip gestor de la Sala d’Art Jove de la Generalitat de Catalunya des de 2005).

dimarts 19 de juny de 2012, a les 7 de la tarda
Encontre amb: Carles Congost



inauguració: divendres 8 de juny, 20 h




No hay comentarios:

Publicar un comentario